Eten in Coronatijd

Helaas ligt ons kookboek al een tijdje stil; Chantal zit in Leiden en Mirjam in Vorden. En dat zal de komende tijd ook nog zo blijven.

Chantal is opgenomen in de Ursula-kliniek in Leiden. Daar krijgt ze heel ander eten voorgeschoteld dan we in de Kloek willen hebben, dus het biedt geen mogelijkheden om verder te werken aan de receptuur en foto’s.

Mirjam heeft ondertussen haar man thuis zitten die anders altijd om vijf uur naar zijn werk ging. Gelukkig kan hij een stuk beter kan koken dan zijzelf. Mirjam probeert wel regelmatig een kloeke salade te serveren.

We kunnen dus aldoor niet samen koken voor het boek. Maar wat we wel kunnen is samen een boek maken! We hebben een aardig prentenboekje gemaakt: Chantal verzorgde de illustraties en Mirjam de vormgeving.

Er is een filmpje van en een kleurboek dat je hier kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *